Ons team

Onze enthousiaste leerkrachten vormen een hecht team. Net als onze leerlingen, blijven ook de leerkrachten zich ontwikkelen. Binnen de visie van de school maakt het team elk jaar een ontwikkelplan om het eigen werk te blijven verbeteren. Ook hebben we per jaar een aantal studiedagen om het team bij te scholen. De leerkrachten ondersteunen elkaar en denken ook als coördinator of MT-lid mee over het beleid.

Specialisten

We hebben specialisten in ons team op specifieke onderwijsinhoudelijke gebieden: pedagogisch klimaat, gedrag, taal, rekenen, hoogbegaafdheid en kunst & cultuur. Daarnaast is er een docent digitale vaardigheden. Zij is ook mediacoach en kan inspelen op de actuele vraagstukken op het gebied van mediawijsheid. Zo maken wij onze leerlingen digitaal bewust en vaardig.

Bestuur

Basisschool Piet Hein is onderdeel van de ABSA-scholengroep. Deze samenwerking levert zowel inhoudelijke, organisatorische als financiële voordelen op.

Directie 

Directeur van Basisschool Piet Hein is Jan Wegman. Hij wordt daarin ondersteund door Astrid van Dijk, adjunct-directeur en een van de mede-oprichters van de Piet Hein. 

Leerkrachten en ondersteunend personeel

groep 1-2A: Janneke en Marjolein
groep 1-2B: Sien en Anneleen
groep 1-2C: Janneke en Janiek
groep 1-2D: Ingmar en Mariska
groep 1-2E: Yvette en Ciska
groep 3A: Pauline en Marieke
groep 3B: Margriet en Marieke
groep 4A: Merith en Marion
groep 4B: Wouter en Kim
groep 5A: Bart
groep 5B: Nadia en René
groep 6A: Sebastiaan en Ester
groep 6B: Leon en Boris
groep 7A: Rob
groep 7B: Marc en Mariska
groep 8A: Nikki en Mariska
groep 8B: Peter
Zang: Peter
Dans: Zocha
Drama: Lizzy
Gymnastiek: Yort en Carlo
Interne begeleiding: Liesbeth, Marieke en Kim
Gedragsspecialisten: Marieke en Kim
Remedial teaching: Marjolein en Maro
Inval in de groepen: Ciska
Directeur: Jan
Adjunct-directeur: Astrid

Word jij onze nieuwe collega?

Spreekt het jou aan om te werken bij een open, originele school met persoonlijke aandacht voor iedereen? Ben je graag onderdeel van een enthousiast team waarin je je als leerkracht en met je collega’s verder kunt blijven ontwikkelen? Aarzel dan niet! Kom gerust langs om kennis te maken of mail ons je cv. We zijn benieuwd naar jou!