Ons team

Onze enthousiaste leerkrachten vormen een hecht team. Net als onze leerlingen, blijven ook de leerkrachten zich ontwikkelen. Binnen de visie van de school maakt het team elk jaar een ontwikkelplan om het eigen werk te blijven verbeteren. Ook hebben we per jaar acht studiedagen om het team bij te scholen. De leerkrachten ondersteunen elkaar en denken ook als coördinator of MT-lid mee over het beleid. Voor onder meer deze werkwijze kregen we een ‘excellent’ van de inspectie voor kwaliteitszorg.

Specialisten

Ook hebben we specialisten in ons team die kundig zijn op specifieke onderwijsinhoudelijke gebieden. Zo hebben we twee HB-specialisten, een gedragsspecialist en twee kunst en cultuurspecialisten. Vanaf schooljaar 2019 hebben we een docent digitale vaardigheden. Zij is ook mediacoach en kan inspelen op de actuele vraagstukken op het gebied van mediawijsheid. Zo werken wij aan de digitale geletterdheid van onze leerlingen.

Bestuur

Sinds 1 januari 2009 is Basisschool Piet Hein onderdeel van de ABSA-scholengroep. Deze samenwerking met vijf vergelijkbare scholen in IJburg, het Gein en Amsterdam Noord levert zowel financiële, organisatorische als inhoudelijke voordelen op.

Directie 

Directeur van Basisschool Piet Hein is Jan Wegman. Hij wordt daarin ondersteund door Astrid van Dijk, adjunct-directeur en een van de mede-oprichters van de Piet Hein. 

Docenten en ondersteunend personeel

groep 1-2A: Janneke R
groep 1-2B: Anneleen en Mariska W
groep 1-2C: Janneke Z en Mariska W
groep 1-2D: Ingmar
groep 1-2E: Anniek en Marjolein
groep 3A: Ester en Janiek
groep 3B: Marion en Kim
groep 4A: Bart en Pauline
groep 4B: Margriet en Pauline
groep 5A: Erikjan
groep 5B: Nadia
groep 6A: Sebastiaan en Wouter
groep 6B: Danny en Wouter
groep 7A: Floortje en Anniek
groep 7B: Rob
groep 8A: Nikki en Mariska K.
groep 8B: Peter en Mariska K.
Zang: Peter W.
Dans: Melissa
Drama: Lizzy
Gymnastiek: Karlijn
Interne begeleiding: Liesbeth, Maaike, Marieke en Kim
Gedragsspecialisten: Marieke en Kim
Remedial teaching: Marjolein
Inval in de groepen: Ciska
Directeur: Jan
Adjunct-directeur: Astrid

Word jij onze nieuwe collega?

Spreekt werken op een open, originele, betrouwbare school met persoonlijke aandacht voor iedereen je aan? Ben je graag onderdeel van een team collega’s dat gemotiveerd is om zich als leerkracht en als team te blijven ontwikkelen? En werk je graag in het leukste stadsdeel van Amsterdam? Aarzel dan niet en mail ons je CV. We zijn benieuwd naar jou!