Werkgroep Ondernemende Ouders

De werkgroep Ondernemende Ouders nodigt ouders actief uit om hun talent, ideeën, kennis, ervaring of passies in te zetten in het onderwijs van hun kinderen. Dat kan uiteenlopen van het organiseren van workshop tot het in de klas vertellen over uw beroep of geboorteland. Op die manier brengen we de wereld in de klas en versterken en verdiepen we het onderwijs.

Een kerngroep van ouders komt ongeveer 4 tot 6 keer per jaar samen om ideeën te bespreken en te coördineren. Wij staan in nauw contact met de leerkrachten en de ouders op school. We bespreken welke projecten er op stapel staan en hoe we ouders daarin kunnen betrekken. Ook dienen we eigen ideeën in op school.

v.l.n.r. Alejandra Nettel, Anna Elffers, Bettina Lorsheijd, Esther van Driesum, Sietske Draaisma en Tatyana van Walsum.

Zet uw talent, ervaring en kennis in!

Wilt u het onderwijs van uw kinderen nóg interessanter (en leuker) maken? Zet dan uw eigen talent, kennis en ervaring in! Denk aan creatieve activiteiten, een workshop over sociale vaardigheden, tips voor een leuk uitstapje of hulp bij de schoolvoorstelling. De mogelijkheden zijn oneindig. Ook als u niet creatief bent of liever ‘achter de schermen’ actief bent.

Heeft u ideeën die u graag wilt toelichten, of wilt u meer weten? Mail ons dan gerust.