Over de Piet Hein

Basisschool Piet Hein is een open, originele school met persoonlijke aandacht voor iedereen. Ons onderwijs biedt een goede algemene basis vanuit een creatieve aanpak. Met oog voor ieders unieke talent en aandacht voor elkaar. Ons enthousiaste team van ervaren leerkrachten zet zich hier elke dag voor in, met hulp van vele betrokken ouders.

Ons team

Ons enthousiaste en creatieve team bestaat uit ruim 30 gedreven leerkrachten, vakleerkrachten voor gymnastiek en artistieke vakken (zang, dans, drama en podiumkunsten), intern begeleiders, remedial teachers, een administratief medewerker, een conciërge, de directeur en de adjunct-directeur. Samen vormen wij een evenwichtig en veelzijdig team.

Ons team
Aardrijkskunde leren door zélf alles over een land te presenteren aan je klasgenoten. Zo komt theorie tot leven en spat het plezier eraf."
— Peter, leerkracht groep 8

Onze locatie

Basisschool Piet Hein staat midden in het Oostelijk Havengebied van Amsterdam. Een modern gebouw met lichte klaslokalen, brede gangen met uitdagende speelhoeken en veel ruimte om te ontdekken rondom de school. Uit de kinderkeuken komen regelmatig de heerlijkste geuren en in het theaterlokaal geven de kinderen voorstellingen voor hun ouders.
Een creatieve omgeving voor leergierige kinderen!

Routebeschrijving

Onze geschiedenis

Een laptop en een kale zandvlakte: zo zag de Piet Hein eruit in het voorjaar van 2002.
Twee pioniers – onder wie adjunct-directeur Astrid van Dijk – wisten precies hoe de nieuw op te richten school zou moeten worden: een open, creatieve en veilige omgeving waar elk kind zich veilig, gezien en welkom voelt.

Duik in de geschiedenis van de Piet Hein

Werken bij

Spreekt werken op een open, originele, betrouwbare school met persoonlijke aandacht voor iedereen jou aan? Ben je graag onderdeel van een groep collega’s die gemotiveerd zijn om zich als leerkracht en als team te blijven ontwikkelen? En werk je graag in het leukste stadsdeel van Amsterdam? Aarzel dan niet en stuur ons je cv. We zijn benieuwd naar jou!

 

Mail ons je cv